Fotoalmanacka

Idag är det inte svårt och inte dyrt att göra en helt egen almanacka med sina egna foton och varför inte göra en i present?

En fotoalmanacka blir helt unik och något som kan glädja både dig själv och en vän i ett helt år. De allra flesta fotoframkallningsfirmor online erbjuder denna tjänst och det är inte svårt att beställa en. Precis som när du beställer en fotomugg eller annan fotopresent så laddar du först upp bilderna där du vill beställa din almanacka. Sedan är det dags att välja utseende på den, på de flesta sajter så finns det ett antal olika alternativ för designen på almanackan. Det finns dem som visar ett helt år på en gång, det finns dem som fungerar som vanliga väggalmanackor där en månad visas i taget. På en del sajter kan du beställa en som ser ut som en bok med bilder, en för varje månad. Så om du har en vän som behöver något roligt att titta på varje dag, eller som du vill ska tänka på dig ofta, gör en fotoalmanacka i present.

När du väljer design kan det vara bra att tänka på hur många bilder du har och ur du vill att det ska se ut, ska dem vara stående eller liggande etc. Det finns olika prisklasser för de olika alternativen och du kan välja med egen text och utan, med tema eller utan. Se till att du kan förhandsgranska resultaten av dina val innan du beställer. Ibland går det även att välja papperskvalitet på almanackan, om den ska vara av en större eller mindre variant och hur den ska vara bunden. Sedan är det bara att spara, beställa och betala. Om du har en vän som du vill ska tänka på dig varje dag, ge bort en personlig fotoalmanacka i present.